úterý 15. října 2013

Carpe Diem


Zvyknu svého muže v předvečer jeho narozenin unášet. Zatím se nechá. Dnes ho sice bolela hlava a zdálo se, že můj plán veme za své ale chvilka odpoledního spánku pomohla.
 Vždy vyhledávám zajímavosti z kulturního světa, které má rád. A  Mária Biháriho máme spojeného sice pořád ještě se Zuzkou Navarovou (chybíš nám ...7.12.2013 to bude devět let co jsi se stala andělem...je zde tolik krásných a talentovaných lidí ale tvůj hlas, projev, TY ...jsi nenahraditelná !!!) a  skupinou KOA a také s našimi začátky.. naše první rande :o) 
 Mário hraje ...pořád s Frantou Rabou ..a dalšími muzikanty v seskupení Bachtale Apsa  navíc dnes v klubu s příznačným názvem Carpe Diem  Pro nás premiéra ale určitě zde nejsme naposled. Moc se nám zde líbilo, obsluha i obecenstvo ...pohoda, cikánská hudba říznutá jazzem a tanec. Fotky nepovedené...osvětlení míři na nohy muzikantům...to by chtělo blesk...ale já raději tu nekvalitní fotku než kazit atmosféru .










Koupili jsme si i  CD a Pepa oběhnul o přestávce všechny muzikanty..říkám, tam jeden podpis chybí..nechybí...aha Mário se podepsal přes Frantu.....nojo když on nevidí...pokrčil Pepa rameny :o)))

Cesta domů mimo jiné i  tramvají. Miluju tyhle noční spoje...to cinkání a světélkování kolem. A jestli někdo lehce po půlnoci slyšel zpívat noční HočoPočo  "dědek má narozeniny...my máme přání jediný........hlavně to zdraví" tak to byl pan předseda po láhvi bublin  :o))))

Holynky hlídala dnes poprvé naše slečna chůva...Holynky vyvenčila i když nebylo třeba ...a spala u nás...ne poprvé :o)  ....potvůrky byly spokojené snad i naše chůvička...rovnou  jsme si zamluvili další  dvě hlídání :o)

4 komentáře:

  1. Teď se budeme prát o chůvu!!! To nééé.... Ještě že my za tou kulturou chodíme tak málo...

    OdpovědětVymazat
  2. Aranelko, to muselo být krásnéééé .... manželovi všechno nej, nej, nej !!!! Marki

    OdpovědětVymazat