čtvrtek 17. října 2013

Iván Gutiérrez

 
 
v Malostranské besedě. Tak trošku jsme tento týden uzavřeli pomyslný kruh....samozřejmě myšleno kulturní. Zatím co jsme se v úterý nechali unášet hudbou Mária Biháriho  dnes to bude Iván Gutiérrez. Oba jsou asi nejen pro mě spojeni navždy se jménem Zuzana Navarová.
 
Život jde dál. A nás hodně zajímalo jakou cestou se Iván vydal..kam hudebně postoupil. V MB nás u dveří vítali netopýři  ...akce vikýře,( připomínám, že k velké škodě  končí 3.11.2013 myslím, že v MB to výstavě moc sluší..jako prdka na hrnec :o))
...a ještě ke všemu...ta velká černobílá fotografie Mária Biháriho na baru ...dnes tak příznačná věc  :o)
S Pepou se setkáváme až  baru...(já "běžím" z práce, on z domova)..... bylo podezřele málo lidí...no jo jsme z Barování zvyklí na mnohem větší šrumec :o)..koncert začas možná i z toho důvodu o maličko později. Nakonec se téměř zaplnil sál.
Ivan v doprovodu dvou muzikantu...bicí a basa...zahájil bez slovíčka...až asi třetí píseň uvedl, asi trošku introvert, stydlín ale pak už mu obecenstvo dalo hlasitě najevo, že není čeho se bát a celý večer se uvolnil. Zazněly rytmy na které jsme čekali, dvě skvělá tanga a v druhé polovině dokonce i dokonce přitvrdil. No a samozřejmě nechyběly ani písničky, které zpívali se Zuzkou...třeba Námořnická 
 
 
 
 
 
Jen pořád ta Zuzka chyběla  
Ale koncert byl moc pěkný...užili jsme si ho. Pepa ještě pořád trošku narozeninově naladěný :o))
Holynky dnes hlídala naše slečna chůva ...sousedka málem dostala infarkt, když viděla Pepu jak si v podvečer vede domů mladou atraktivní dívku :o))) Wendy moc děkujeme :o))

Žádné komentáře:

Okomentovat