neděle 9. března 2014

Kníže Igor

 Občas soutěžím. A občas vyhraju. Tentokrát vstupenky na operu Kníže Igor v newyorské Metropolitní opeře.
Ne opravdu nepoletíme za oceán, jedná se o produkci v kině.
A protože se jednalo o odpolední představení, pořádně jsme vyvenčili Holynky a ...chyba lávky...skočili do auta. Ovšem na Letné v široké daleké oblasti kina Bio Oko ne a ne chytit místo na parkování. Dohodli jsme se, že půjdu napřed...a Pepa bude ještě kroužit a hledat místo. Zkrátím to, přišli pozdě a nebyli vpuštěni do sálu. Nebyli jsme jediní.
Tak nic, už jsem ve věku kdy se kvůli nedůležitým věcem nerozčiluju. Změnili jsme plán, stavili se doma pro Holynky a vyrazili společně do Dolních Počernic. Bylo krásné počasí. Dali jsme si pozdní oběd venku na terase, kde zněly příjemné jazzové tóny. Operu dáme příště  :o)

šiškovník :o)


3 komentáře:

  1. Teda to je pech, ale na druhou stranu jste si poradili a měli i tak krásný den ;-) A ta první fotka, hra stínů, ta je přímo božská! ;-)

    Krásný slunečný týden ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Máte recht Aranel, taky už jsem ve věku, kdy se nerozčiluju pro všechno.
    A vždy si řeknu, třeba to tak mělo být. Co my víme ............
    Míša z Plzně

    OdpovědětVymazat
  3. No překvapilo nás, že nás nechtěli vpustit. Vím, že prvních deset minut přenosu usedají lidé v sále a orchestr se ladí i Ny. Pustili by nás prý až po prvním dějství, což je asi hodina a půl. Prostě venku svítilo sluníčko a zvolili jsme přírodu a nelitujeme :o)

    OdpovědětVymazat