středa 19. března 2014

RUČNÍ PRÁCE JAKO ODRAZ HARMONIE VESMÍRU





Proč tohle milé video sem dávám. Protože mě od podzimu loňského roku pronásleduje potřeba něco tvořit. A nabyla jsem k sobě pocit...možná nespravědlivě, že se jedná o pokles intelektu :o)
 Ale ono je to možná trošku jinak.

Mějte krásné dny, bez pochyb o svých vlastních potřebách. Ono je všechno jak má být :o)

4 komentáře:

  1. Moudrá to žena a slova !j
    Tady v blogérském světě je určitětaké mnoho žen vzdělaných, moudrých a zároveň velmi tvořivých a zručných!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě o tom není pochyb. To byl jen postesk nad mým vlastním pocitem, nějak té tvořité epidemii nerozumím, myslela jsem že už mě to nepostihne ....a postihlo :o))) ale už jsem se s tím vyrovnala :o)

      Vymazat
  2. Aranelko děkuji za tohle video, mne pletení i háček donutilo přestat přemýšlet o budoucnosti. A ta žena je nejen sympatická, ale opravdu i moudrá a velmi příjemná. A jsme tou naší tvořivostí v souladu jedna s druhou, další a vesmírem . A to je přece úžasné!Vše je jak má být! Mávám a zdravím Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No lidé z mého okolí se mě ptají "proč?" a já nemohla najít odpověď protože já sama neznám odpověď. Vím jen, že mě to baví a těší. To video mě naplnilo radostí a doufám, že zodpoví otázky mých přátel, kteří se oprávněně podivují nad tou proměnou. A vidíš, je to tak ...jak to má být, to jim řeknu :o) moc tě zdravím a protože mě už začal víkend přeju i já tobě odpočinkový a veselý víkendový čas :o)

      Vymazat